3ος ο Καραναγνώστης στο 5ο Ε3 στην Πάτρα

ntinos_3_5e3_patra_siteΜία ακόμη διάκριση για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο 5ο ενωσιακό πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Ο Καραναγνώστης Κων/νος κατάφερε να μπει για ακόμη μια φορά στα μετάλλια των τριών πρώτων θέσεων φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό του τουρνουά και κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά.

Στο Ε3 που έλαβε χώρα στη Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα τένις της Νίκης Πατρών ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης  πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους και με την κόπωση να γίνεται αρκετά αισθητή στον ημιτελικό όπου και ηττήθηκε από τον Κριεζίου (ΟΑ Ξυλοκάστρου) με 61, 62.

Στο δρόμο για τα ημιτελικά επικράτησε στο πρώτο γύρο του Δημόπουλου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ (42, 40) και στον δεύτερο γύρου του Έρδα (ΑΟΑ Πατρών) με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (41, 40). Στα προημιτελικά έδωσε ένα καταπληκτικό παιχνίδι διάρκειας δύο ωρών που καθήλωσε αρκετούς θεατές με τον αθλητή Γουβέλη (ΑΟΑ Πατρών), του οποίου και επικράτησε με 2-0 σετ (53, 53), ύστερα από αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ. Η κούραση όμως ήταν ολοφάνερη στον ημιτελικό αφήνοντας τον Καραναγνώστη μακριά από τον καλό του εαυτό. Για την ιστορία ο Κριεζίου κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Καραναγνώστη Κων/νο και του ευχόμαστε καλή τύχη στα master της ΣΤ΄ Ένωσης που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top